Tim tunnel og hans rare tanker

torsdag, mai 25, 2006


Jepp, da var vi her igjen....
Ute skinner IKKE sola, jeg har strekk i låret, hyttesveis og vet egentlig ikke hva jeg skal finne på! Hadde tenkt til å sykle ute, men øs pøs regn setter en stopper for det. Kanskje jeg skal gå ned i den tidligere omtalte kjellern, sette meg på rulla, ha Rage Against The Machine på øret og sykle som en tulling?

Eller skal jeg bare sitte i sofan og vente på bedre vær? Her er det tunge valg som må gjøres på kort tid for en liten gutt som rett og slett kjeder seg! Jeg kunne ha vaska opp, jeg kunne ha støvsugd, jeg kunne ha vaska vinduer osv! Men det er jo fridag fra jobb - og sånne dager skal brukes til egeninteresser!!! Det var jo derfor dager som i dag ble funnet opp!!!

Og på MTV viser de nå White Stripes - sært lite band med to rare personer som antageligvis har noen skruer løs - men det er bra musikk!!! Det er også bra kald kjeller musikk.

Nå vet jeg hva jeg kan gjøre!!! I filmen High Fidelity med John Cusack lages det hele tiden topp 10 lister med ditt og datt!!! Ergo kommer dagens 10 på topp liste fra undertegnede nå. Tenker vi starter forsiktig og lager en rangering over noe så enkelt og harmløst som filmer jeg liker!!!

Også kan bare x antall tidligere damer der ute grue seg til den dagen de skal rangeres........En annen morsom liste kan være topp 10 triathleter jeg kjenner........Eller topp 10 steder jeg har svømt - den lista blir kort........

ok, here we go - Tim's topp 10 liste over bra filmer :

1. The Shawshank Redemption (Frihetens regn) med Tim Robbins og Morgan Freeman
Den filmen blir jeg aldri lei. Den er ikke spesielt morsom og / eller spennende - den er bare bra!2. Gladiatoren med Russel Crowe - Denne blir jeg heller egentlig aldri lei. Og hvis noen vil se meg grine som en liten drittunge så er muligheten store for det med denne filmen........Når helten dør på slagmarken og hylles i colosseum, da sipper jeg......

3. Gudfaren - Hela paketet som de sier på svensk! Hvis jeg hadde vært italiener så hadde jeg meldt meg ut av de fleste andre ting - og meldt meg inn i mafian.......Og jeg hadde endt opp som Gudfaren selv tilslutt, for jeg er en hensynsløs, brutal og maktgal person - jeg viser det bare ikke....

4. Jonny Vang - Aksel Hennie i en kongerolle!!! Helt syk historie med et meksikansk band som spiller i bakgrunnen! Men alt som vår helt klarer å rote seg bort i er bare helt totalt fantastisk !!!

5. Budbringeren - Som gammal postmann selv så var dette en film jeg måtte se!!! Robert Skjærstad spiller veldig bra i en film som er litt grå, litt trist men samtidig veldig morsom på en sær måte - og det liker jeg!!! Og en del av de postmann tricksene han tar, har også undertegnede gjort.....

6. Any Given Sunday - Film om amerikansk fotball og all dritten i kulissene bak denne megasporten i USA - som jeg skjønner fint lite av.......Men det er action de luxe, høy fart, mye testosteron og veldig bra skuespillere, med Al Pacino i spissen!!! Er ikke mye jeg kan om den sporten, men har fått med meg at det for noen år siden var en kar som ble kalt "the refrigiator" - kjøleskapet.......Det var en koloss på utrolige 174 kg som ikke var sånn veldig lett å skubbe seg på! det verste var at han faktisk også kunne bevege seg.....

7. Notting Hill - Jada, jeg vet - ikke akkurat machofilmen! Men den er bra da. Og samboern til Mr. Grant - Spike drar jo opp trivselsfaktoren mye.....He is hilarious!!!

8. Scarface - Enda mere gangster og enda mere Al Pacino!!! Jeg syns den er helt rå!! Og "helten" selv tar helt av på slutten når kontorpulten er fylt av hvitt stoff. Og da snakker vi ikke om bruspulver! Til dere under 30 som ikke har sett den, så er det mye blod! Bør derfor helst sees sammen med en voksen og ansvarsfull person!

9. High Fidelity - Filmen som denne listen er inspirert av! En film som frustrerte unge menn som meg skjønner!! Den har alle de problemstillingene jeg har tenkt mye over gjennom årenes løp. Og den har mye bra musikk!

10. Ford Fairlane - Denne filmen er egentlig helt på bærtur for det er 100 % tull og tøys. Andrew Dice Clay spiller rock'n roll detektiv i LA! Snakketøyet hans inneholder sjekkereplikker som garantert hadde hjulpet selv i den urbane Oslo jungelen - NOT!!!!!
Men noen dager når man er litt trist.......Så er denne filmen medesin uten blå resept!!!

Jeg har sikkert glemt noen filmer da, men tror ikke denne lista er så gal allikevel. Og det beste av alt er at tiden nå har gått litt - og det er i ferd med å lysne litt ute........
Og neste gang kommer en ny topp 10 liste over noe helt annet.....

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden