Tim tunnel og hans rare tanker

fredag, oktober 06, 2006

Endelig er det helg....

Og jeg sitter hjemme, edru og ser på Tom Cruise i "Den Siste Samurai"........Lille Tom Cruise!!!!! En dame sa til meg for mange år siden at jeg lignet på Tom Cruise! Husker jeg syns det var skikkelig kult.....Ehh.....
Endelig nå har jeg skjønt at det var da ikke noe å være stolt over, jeg ser da bedre ut enn han! Tror jaggu vi skal snu litt på flisa og si at han ligner på MEG......Den Siste Samurai er forøvrig en ganske bra film, selvom samtlige menn går rundt i morgenkåpe med svære sverd dinglende, nærmest som penis forlengere de luxe! Filmen varer i over 2 timer - og du får et annet syn på morgenkåpe da gitt!

Kanskje man i morgen bare skal rase avgårde til nærmeste leketøysbutikk og kjøpe et selvlysende Star Trek sverd, slenge på seg morgenkåpa og leke samurai. Samurai er kult - strenght and honour, sverdkunst, respekt og mye overtro. Jeg kunne ha vært en førsteklasses samurai - jeg er tøff, autoritær, en djevel med star trek sverd (selvlysende), overtroisk (tror på julenissen) og egentlig ganske opptatt av ære og styrke.....

Kommer egentlig mye bra fra Japan. Sumobrytere er annen morsom greie derifra......Tenk at i Japan så er store, feite menn som sprader rundt i bleier helter, idoler, forbilder you name it!
Allerede som barn blir de plukket ut - og får beskjed om å spise seg opp!!!!! Hvorfor sendte ingen meg dit når jeg var 12 år og typ litt overvektig (120 kg) . Bare tenk hva jeg kunne ha vært i dag : jeg kunne ha vært bleiemester over alle bleiemestere - i Japan!!!!!

Istedenfor driver jeg og surrer rundt i Norge og prøver å bli triathlet, spiser korn og kylling og har aldr smakt risvin! jaja........Når vi først er inne på Japan, kan jeg ikke glemme å nevne bandet "Japan".........Ikke akkurat den musikken man mest sier er meg, for det er langt unna progressiv death metal rock'n roll av verste slag som jeg vanligvis hører på.....Har du sett "Merry Christmas Mr Lawrence" - så har du hørt soundet til Japan.

Japan spiller rolig, avslappende, mediterende musikk som lett hyper aktive individer som meg noen ganger trenger for å roe ned. Blir nesten filosofisk når jeg lukker øya og bare hører på David Sylvain! Men Japan kan anbefales for de som ikke bare må ha strømlinje forma pop!!!

Dagens postering skulle egentlig handle om veien til Amsterdam maraton om snaue 9 dager.....Jeg sklei ut gitt - og tar den story'n en annen dag! Men for å berolige trener'n så kan jeg bare si at jeg også i dag fulgte programmet hans.......

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden