Tim tunnel og hans rare tanker

lørdag, juli 01, 2006

Dagen før dagen.....

Og da snakker vi ikke om julaften! Vi snakker om Ironman Switzerland! Sitter lett avslappet på en Starbucks cafe i Zürich og skriver disse linjer. Trenern er ikke langt unna - faktisk på stolen ved siden av........Han oppdaterer sin egen blog!

Med andre ord så er livet tilsynelatende bra, alle forberedelser gjort, nå er det bare å vente på startskuddet!!! Litt styr har det allikevel vært da, med en sykkel som ikke helt vil de samme ting som meg.......Feste av tempobøyle var litt klønete og endte med gir som ikke funker - Da grep Arild inn og nærmest voldtok styretapen min!! Men han fikk fiksa det og nå sitter bøylen som støpt. Et annet problem er festet til setet - det er i ferd med å sprekke. men så lenge jeg ikke kødder med det så bør det holde......Hvis ikke så kan det bli mye stående sykling. Våtdrakten er også prøvd og vannet var varmt og godt, håper det blir en like positiv opplevelse i morgen! Jeg prøver å overbevise meg selv om at svømming er lett match og at det bare er å kline til! Så enkelt ER det faktisk......

Ellers så har visakortet fått kjørt seg også. Tim på utenlandstur betyr mye og useriøs shopping. Jeg så verdens kuleste tempohjelm i går som jeg hadde lyst på, men har foreløpig klart å styre unna.....Men vi skal jo sjekke inn sykler etterpå - og da går jeg forbi den standen hvor hjelmen var. Hvis ikke så har jeg sett en T-Mobile hjelm som også var litt kul........Forøvrig har jeg prøvd å prakke på Arild en fotballdrakt, det gikk dårlig gitt. For fotball er i følge han bare tull. Jaja - ikke hans skyld at han er så uvitende og ikke skjønner hva fotball betyr for oss i arbeiderklassa.

Nå hadde jeg neppe kunne blitt finansminister med min litt løse hånd på pengeboka, men foreløpig så ligger jeg foran budsjett - så jeg kan hvis jeg vil!

Nå er det ca.19 timer 17 min og 50 sekunder til start, og jeg faktisk gleder meg. For å bruke litt fotball terminologi så blir det bare å gå ut på banen og ha det gøy.
Arild gjør det nok bedre enn meg, for han ser veldig bra ut. Alt ser så enkelt ut når han holder på + at han samtidig har et veldig bra syn på disse greiene vi holder på med - Egentlig burde flere høre på han. Han har i hvertfall overbevist meg om at alt er mulig - dvs at jeg også kan gjennomføre en IRONMAN....

To be continued.....

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden